Culori pentru amenajarea dormitorului unei femei

Locuinta persoanala spune multe despre proprietarul acesteia. Prin intermediul arhitecturii, dar mai ales a decoratiunilor ce se afla in interiorul ei, casa dvs. va este carte de vizita pentru toate acele persoane care va trec pragul. Dintr-o simpla privire, ele pot sa afirme despre dvs, in linii mari, generale, ce preferinte aveti, dar mai ales cat sunteti de priceput in armonizarea elementelor de design interior.
In plus, budoarul unei femei este esential in caracterizarea personalitatii acesteia. Prin intermediul mai multor culori din camera unei femei, se pot spune o multime de lucruri despre proprietara, in principal datorita faptului ca, in principiu, accesul este limitat in aceasta zona, asigurandu-se trecerea doar pe baza de invitatie.

Odata ajuns intr-un dormitor de femeie, barbatul trebuie sa fie atent si sa ia aminte la toate detaliile minore, care l-ar putea ajuta la dezlegarea enigmaticei femei, pentru ca fiecare reprezentanta a sexului frumos are o latura sensibila, mai mult sau mai putin vizibila, care uneori nu poate fi descoperita decat prin metoda observatiei active.
O femeie puternica rareori va avea batai de cap in ceea ce priveste alegerea unei culori pentru peretii dormitorului. De regula, acest segment de femei stiu ce isi doresc, stiu exact cum vor sa arate rezultatul final, asa ca, atunci cand ajung in magazin, din cateva fraze simple, transmit vanzatorului ce sa le factureze, timp in care deja se vor afla la telefon cu echipa contractata pentru zugravirea dormitorului. Astfel, femeile stapane pe situatie vor fi clienti-model, care trebuie prea putini consiliati in vederea achizitionarii de materiale de vopsit peretii dormitorului, in conditiile in care, in mare parte, munca de cercetare au facut-o deja pe cont propriu, asa ca au venit de acasa cu temele facute.
Femeile visatoare vor apela la culori diafane, de la nuante de roz pal, pana la galben, nuanta untului topit. Prin culorile din dormitor, femeia isi va arata sensibilitatea si va scoate in evidenta trasaturile caracteristice dominante. O femeie timida, va fi la fel de rezervata in privinta decoratiunilor din dormitorul ei, motiv pentru care peretii din dormitor nu vor fi incarcati, poate nici macar nu vor avea vreu tablou sau vreo poza atarnata.
In materie de culori de dormitor femei, nici clasicul alb nu se demodeaza. Niste pereti albi in dormitor vor oferi posibilitatea proprietarei de a fi ceva mai creativa prin celelalte culori din camera sa, acolo unde i se va permite astfel sa fie mai indrazneata, sa aleaga tonuri mai puternice. Cele mai nonconformiste femei incearca peretii colorati in negru si rosu, intercalati cu tonuri de gri. Ele sunt adeptele stilului minimalist in dormitor, acolo unde nu trebuie utilizate prea multe detalii in materie de decoratiuni interioare.
Foarte la indemana se dovedeste a fi in zilele noastre tapetul de perete, care vine prezentat intr-o varietate foarte diversificata de culori, texturi si modele. Practic, nu necesita neaparat o mana calificata pentru a-l pozitiona corect pe peretii din dormitor, astel incat, femeile descurcarete pot sa rezolve chiar ele aceasta sarcina. In plus, stickerele pentru pereti vor da o nota de originalitate dormitorului, care va avea ceva unic, care va atrage, va inova si va fi precum semnatura caracteristica proprietarei, mai ales ca ele pot fi special date la comanda, urmand a se personaliza in functie de preferintele mai mult sau mai putin tipice ale clientei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *