Tapet pentru dormitor – Cele mai Vandute

Dormitor amenajat cu tapet

In amenajarea dormitorului cu tapet se impune o singura regula, aceea a unui tapet discret, care sa sublinieze eleganta amenajarii interioare. Dormitorul cu tapet garanteaza un aspect estetic deosebit, fie ca tapetul este asezat pe unul dintre pereti, sau in tot interiorul.

Modelele de tapet existente pe piata permit amenajari personalizate, au finisaje indraznete sau finisaje discrete si elegante. Pentru amenajarea dormitorului cu tapet va trebui sa va decideti asupra stilului pe care vreti sa-l realizati. Dormitorul cu tapet modern reclama un mobilier minimalist, realizat in stil modern si avandardist. Dormitorul cu tapet clasic compune un design fin si discret, in care mobilierul in nuante deschise va fi evidentiat perfect.

Tapet 3D Alb design perete modern din caramida in relief, Autoadeziv

Tapetul autocolant 3D este o modalitate noua si extrem de frumoasa de a decora peretii dormitorului. Este realizat din spuma ca material de baza. Efect 3D realist al caramizilor naturale, stil modern si contemporan.

Tapet Lavabil

Tapetul este impermeabil și rezistent la abraziune si sunt folosite doar vopsele ecologice și inofensive pentru  sănătate, astfel încât tapetul poate fi aplicat și în camera copiilor. Număr piese: 8 pcs. Amplasare autocolant: Pe perete. Caracteristici: Lavabil

Tapet material netesut

Material: material netesut. Culoare: multicolor. Acest produs poate fi returnat gratuit in 30 zile de la primirea coletului.

Dimensiuni : 70cm  x 70cm si prezinta  flori și plante pe culoare alba. Este rezistent la apa , rezistent la mucegai , termorezistent,  imprimare impermeabilă

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *