Mobila pentru dormitor roz

 

La ce fel de dormitor va ganditi cand spun culoarea roz, si mai mult de atat, pereti zugraviti cu roz. Sunt convinsa ca va ganditi la acelasi fel de dormitor ca si mine. Un dormitor pentru o fetita, am dreptate?

Rozul este asociat cu notiune ca iubire, primavara, fetite, feminitate si sanatate. Poate fi roz aprins si atunci semnifica energie, pasiune si multa distractie. Se gaseste in atat de multe nuante de la roz pal la magenta si indiferent de aceasta iti induce o stare de confort si alinare.
Atunci cand este folosit pentru decorarea dormitoarelor il alegem clar pentru decorarea unui dormitor de fata insa am gasit de curand un dormitor roz fantastic care pe langa faptul ca are un are extrem de matur este si foarte sofisticat.

 

 

 

 

 

 

Priviti cat de frumos este imbinata culoarea roz a peretilor si grindei cu albul de pe tavan. Patul maro inchis cu design sobru este cel contrasteaza puternic cu camera luminoasa conferind camerei aspectul matur. Remarcati draperia romana de la fereastra care a fost aleasa in nuanta cuverturii secundare cu accente din cromatica zugravelii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.