dulap cu 2 usi glisante livorno somproduct

Modele de dulapuri cu usi glisante Online 2021

Despre dulapuri cu usi glisante si iluminare

Amenajarea judicioasa a spatiului din dormitor impune folosirea unei mobile de dormitor cu usi glisante. Usile glisante se pot monta la dulapul de haine, la comode sau la noptiere, astfel incat sa permita inchiderea/deschiderea lor fara a incomoda.

Potrivita in special pentru incaperile mici, mobila de dormitor cu usi glisante poate fi realizata din lemn natur, vopsit sau furniruit, din MDF sau din PAL in nuantele si la dimensiunile dorite. Accesoriile blum montate la usi permit utilizari repetate prin glisarea usoara, iar manerele pot fi accesorizate in functie de nuanta si stilul de design dorit. Mobila de dormitor cu usi glisante este alegerea perfecta in locuinta.

Dulap cu 2 usi glisante, stil modern

Este un dulap clasic cu rafturi pentru haine si 3 sine pentru imbracaminte. Contine 3 rafturi mari.  Combinatia de culori stejar Wotan si nuantele alb sau gri ofera o nota de eleganta acestui dressing. Prezinta un sistem de iluminare nu este inclus in pret. 

Dulap sifonier cu oglinda

Acest sifonier este dotat cu bara de umerase, polite si sertare. Dimensiuni (h x l x ad): 217 x 180 x 66 cm. Se livreaza la colete, pentru montaj individual. Garantie pentru persoane fizice 24 luni.

Recomandari disponibile Online

Cauti din MDF, PAL, lemn masiv , HDF, metal, sticla sau cu diverse fronturi?

Cauti ceva Clasic, Contemporan, Rutic, Modern, Vintage?

Cauti esenta de brad, castan , fag, nuc, pin, setjar , tei , wenge?

Aici gasiti mai multe modele care se pot comanda online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *