Pat rabatabil pe perete Vertical Space TYP 1

Pat de perete – Cel mai Vandute

Informatii

Pentru a beneficia la maxim de spatiul camerei se poate utiliza un pat de perete. Paturile de perete pot fi fixe sau rabatabile, iar dimensiunile lor specifice pentru una sau doua persoane. Paturile de perete ocupa un colt al camerei, fiind perpendiculare pe doi pereti si permit spatiu suficient in incapere.

Realizate din PAL, lemn furniruit sau MDF in nuante placute, paturile de perete pot avea lada pentru lenjerie in partea laterala, astfel incat sa mentineti mereu ordine si un aspect placut in interior. Paturile de perete au suport pentru saltea realizate din lemn de esenta tare sau din metal, compatibile cu rama interioara a acestora. Patul de perete este un element de mobilier important ce poate fi asezat in dormitor sau in living, asigurand si confort pentru odihna si relaxare, dar si spatiu de miscare/ deplasare.

Pat rabatabil pe perete pe verticala

Dimensiuni exterioare :
Saltea 200 x 90 cm : lungime: 223 cm, lăţime: 103 cm, adâncime: 42 cm
Saltea 200 x 120 cm : lungime: 223 cm, lăţime: 133 cm, adâncime: 42 cm
Saltea 200 x 140 cm : lungime: 223 cm, lăţime: 153 cm, adâncime: 42 cm

Materiale: pal laminat, placaj si MD. Garantie 2 ani . Culori disponibile: Alb, Arin, Stejar Sonoma, Stejar Choco

Pat rabatabil pe perete pe orizontala

Detalii tehnice: Este fabricat pe cadru de lemn cu placi din pal melaminat , sistem metalic de rabatare. Patul conţine suport de saltea cu lamele de lemn. Inaltimea maxima a saltelei este de 21 cm. Materiale din care este produs : pal laminat, placaj si MD.
Dimensiuni exterioare pat: 200 x 90 cm, 200 x 120 cm,  200 x 140 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published.