Tendinte anului pentru mobila de dormitor

 

Pentru anul acesta ar trebui sa ii conferiti dormitorului dvs. o doza de stil. In cele ce urmeaza am facut o selectie de stiluri pe care le puteti adopta. Mi-a placut la nebunie acest dormitor elegant . Candelabrul ornat, covorul in nuante pastel , fotoliile tapitate creaza un aspect clasic care nu se va demoda multi ani de acum inainte.

[wpb-product-slider orderby=”date” order=”DESC”]

Piesa de rezistenta o reprezinta bineinteles baldachinul extrem de romantic.

Sursa foto: www.missmustardseed.com

Am gasit aceasta imagine peun blog si m-am indragostit instant de ea. Dormitorul in sine este simplu si nu are nimic deosebit insa ceea ce impresioneaza este culoarea turcoaz a draperiilor care creaza o atmosfera aerisita si relaxanta.

Sursa foto: www.theshabbycreekcottage.com

Daca va ganditi sa va reamenajati complet dormitorul v-as sfatui sa alegeti acest stil modern cu linii simple. Este minunat si va transforma dormitorul intr-unul comfortabil si accesibil.

Sursa foto: www.thenester.com

Tendinta pentru acest an este de a le da dormitoarelor clasice o tenta de modernism. Acest lucru este evident in imaginea de mai jos. Mobila, covorul si candelabrul sunt clasice in timp ce accentele indraznete ale tapetului si draperiilor confera camerei tenta de modernism pe care o aminteam.

Sursa foto: www.diyshowoff.com

Daca sunteti adeptul unui design simplu si aerisit va puteti inspira din imaginea acestui dormitor. Un spatiu bine proiectat pentru dormit si relaxare. Este un dormitor luminos care este ideal sa te odihnesti in el dupa o zi lunga de munca.

Sursa foto: www.topthistopthat.blogspot.ro

Dormitoarele au menirea de a ne relaxa, adica sa fie un spatiu unde ne putem relaxa. Designul de mai jos este unul deosebit de elegant – un trend al anului 2014.

Sursa foto: www.atthepicketfence.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.